Home » Products » CAMPING » Tent

2016 Gampang Up Beach Tent Produsen

Gaya No. : FJT-227

Deleng nyedhaki

  • khusus sing dirancang EasyUp Hub System etalase industri desain anjog. Paling cepet lan gampang nyiyapake lan njupuk mudhun kabeh tarub pantai ing pasar 
  • Ing versi Deluxe XL iku entheng lan kompak, ngebotake mung liwat 6 mina lan lempitan mudhun kanggo ukuran travel saka 38 L x 6 W x 6 H. Pantai tarub menehi perlindhungan saka Srengéngé, udan lan angin kanggo kabeh kegiyatan, UPF 50+ srengenge Proteksi lan 3 windows X-gedhe kanggo ventilasi. Pantai tarub digawe saka polyester breathable lan penolak banyu 
  • tarub punika 95 L x 53 H x 51 D, nyediakake papan perlindungan interior wiyar sing mulyo mathuk 3-4 wong. Pantai tarub wis kanthong internal kanggo nyimpen item pribadi lan pancingan kanggo hanging. Kang digawe saka pigura fiberglass awet lan entheng lan tahan banyu lantai PE damel EasyUp Beach Tent aksesoris ruangan gedhe 
  • Klebu kasus mbeta, 5 kanthong wedhi kanggo ditambahaké stabilitas ing kahanan isis, lan totoan 
  • konsumen loropaken babar pisan winates Pacific Breeze \ 's 1 taun. Telpon utawa email sembarang wektu kanggo support
Informasi packing

Meas / CTN

64*30*37CM

PC / CTN 

12 pcs

bobot 

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1445pcs pcs

40GP 

56 cbm 

2500 pcs

40HQ 

68 cbm 

3600 pcs

 

SIZE

Size: 95 L x 53 H x 51 D 
ukuran lempitan: 38 L x 6 W x 6 H 
kapasitas: 3-4 wong

Ulasan PRODUCT