Home » Products » footwear » Boots uDAN

2016 Girls Waterproof Boots Rain Lotus Karet

Gaya No. : FJK-001

Deleng nyedhaki

2016 Girls Waterproof Boots Rain Lotus Karet

bageyan inggilipun karet anti banyu tetep sikilmu garing
bocah-bocah wadon boots udan anti banyu karo brake katun kanggo comfort
outsoles karet nyedhiyani doyo tarik
lotus print pola udan boots karo 3 mm EVA insoles tawaran cushioning
Narik-up desain karo sisih buckles kanggo gaya
2016 boot karet udan bisa dicithak sembarang warna pola

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, L / C,Western Unio 

SIZE

Gaya 

boot karet kanggo dicekel bocah 

warna 

ngatur werna 

Upper 

karet 

Outsole 

karet 

Dhuwur 

20cm 

bobot 

0.5 kg 

insole 

EVA karo textile 

packing 

Polybag utawa werna kothak 

MOQ 

1000 pasangan(OEM) 

wektu sampling 

3-7 dina 

wektu kiriman 

45 dina sawise nyantosakaké urutan 

Syarat-syarat pembayaran 

TT / LC / wasiat 

sawetara ukuran 

EU25-35 

Jumlahe kanggo 20ft 

5000 pasangan( akeh tas) 

Ulasan PRODUCT