Home » Products » CAMPING » Tent

8 Persons Gedhe Family Camping Tent Produsen

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Living Area
Basin groundsheet sing bisa diratakake sak doorways. 2 plastik jendhela gedhe karo angin. 2 lawang karo bathi nyamuk. Kantong ing njaban turu. Talang ndhuwur windows.

Ventilasi lan kondensasi Nyegah
Diantrekake flysheet saindhenging wilayah urip kanggo ngidini ventilasi lan nyuda kondensasi. A ngeculake konco saben kamar.

waterproofing
Kaya kabeh tarub kita, care khusus wis diwenehi kanggo waterproofing ing, kang wis diverifikasi ing tes Lab (Tent wutuh dites ing 200 liter banyu / jam / sqm!) lan ing tes lapangan. -- flysheet polyester Polyurethane-ditutupi -- Lapisan nutup nggunakake tape thermobonded -- 140 g / sqm poliethelin groundsheet.

ANGIN resistance
Kita nyoba kabeh tarub kita ing trowongan angin lan ing piring puteran kanggo mbabarake saben sisih tarub angin. A tarub nglumpuk mlaku karo kabeh tetep ing posisi watara tarub kudu tetep layak huni;e ing kecepatan angin ukuran 50 km / h ing lemah tingkat.

munggah
Traditional: Cagak kudu dilebokake menyang ing sheaths lan Panggonan ing lencana logam ing flysheet nalika nglamar meksa.

cagak
Kabeh cagak fiberglass sing ngalami kontrol kualitas pindho kanggo mesthekake resistance banget bejat.

pegs tarub
twisting resistance banget (6 mm baja).

Njamin lan sawise SERVICE SALES
2-njamin taun karo normal nggunakake -- kita nyedhiyani layanan sawise-sales kanggo tarub lan kurban sing ngganteni kanggo bagean gagal ing njamin utawa kang wis rusak dening nggunakake (kanggo kang customer Bears biaya): fly sheet, bedroom, cagak, utawi.

Saringan sinar UV
Kain flysheet nyaring sinar UV karo SPF saka 30. Tulung dicathet: jumlah gedhe saka UV bisa mlebu liwat lawang mbukak siji.

Informasi packing

70*27*27cm 1 pc / karton

SIZE

Ukuran bobot

Gedhe banget lan padhang wilayah urip Hexagonal 11.7 m². 4 turu, 140 x 210 cm.
COVER

Surat karo nyudo komprèsi saka 23.9 kg. Ukuran 38 x 38 x 58 cm

Ulasan PRODUCT