Home » Products » CAMPING » Tent

6 Persons Luxury Camping layar Tent Produsen

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

polyester
Two-kamar tarub turu nganti enem Campers mulyo thanks kanggo 17-by-sangang (W x D) tilas lan 6 ft. 10 ing. dhuwur tengah
Floor kurang kamar dilindungi menehi ventilasi ekstra ing anget, Panggonan gedhe kanggo dhaharan lan kumpul, udan utawa sumorot, lan panyimpenan dilindhungi
WeatherTec System tertutup karo seri fitur interworking dijamin tokeep sampeyan garing lan nyaman
75-denier polyester taffeta fly, 68-denier polyester bolong tarub utama, lan 1000-denier lantai poliethelin; 11-millimeter fiberglass cagak
Kalebu babar pisan winates siji-taun Produsèn \ 's

Informasi packing

seri tertutup iki fitur interworking tansah cuaca ngendi belongs njaba tarub ing kaping.
Leak-free Lapisan: Saliyane kanthi taped lapisan rainfly, rainfly isine lawang lan jendhela, lan nggabungaké gampang kanggo nggunakake lampiran pigura Velcro.
Kain cuaca-tahan: Ditutupi kain polyester digabungake karo anti-perempuan thread, webbing, lan zippers sing dirancang supaya sampeyan garing.
Lapisan dilindhungi: Kuwalik lapisan lantai ningkatake resistance weather dening ndhelikake bolongan dom nang tarub, adoh saka unsur.
Floors Waterproof: welding teknologi strengthens lantai tarub lan bolongan eliminatesneedle.
Protection zipper: perban Zipper nambah pangayoman saka unsur kanggo lawang.
Angin Frame Kuwat: Dirancang kanggo dadi kuwat, liyane angin-responsif pigura kanthi nggunakake cagak redesigned lan wong-metu protelon kanggo jangkar tarub lan nambah kinerja.

SIZE

warna 

Brown 

Floor Area 

1,532 

item Ukuran 

10 x 10 x 41 inci 

Item Tampilan Bobot 

10 mina 

item Bobot 

32 mina 

Bobot Shipping 

36.6 mina 

Size khusus Koleksi 

204" L x 108" W x 80" H 

Ulasan PRODUCT