Home » Products » CAMPING » Tent

Bbay Beach Tent karo nyamuk Net lan Protection UV

Gaya No. : FJB-0702

Deleng nyedhaki

Jeneng merek:FUJIE / OEM

Panggil model:FJB-0702

Koleksi:1 - 2 wong Tent

lapisan:Double

kain:Nylon T

Pole Material:fiberglass

area:105*65*50cm

warna:kuning, Green, Blue, Pink

aksesoris:2 pegs lan Nindakake Bag

bobot:0.5KG

packing:35*35*3cm

Jeneng merek:FUJIE / OEM

Panggil model:FJB-0702

Koleksi:1 - 2 wong Tent

lapisan:Double

kain:Nylon T

Pole Material:fiberglass

area:105*65*50cm

warna:kuning, Green, Blue, Pink

aksesoris:2 pegs lan Nindakake Bag

bobot:0.5KG

packing:35*35*3cm

Ulasan PRODUCT