Home » Products » FISHING » SHOES wading

Blue River Felt wading Shoes

Gaya No. : FJ-WB007

Deleng nyedhaki

Details kali biru felt wading shoes
Felt tunggal kanggo tambah doyo tarik
Entheng EVA midsole
Dibangun ing pungkasan sudhut
construction Oxford
tape Velcro kanggo cepet lan mateni
basa Padded lan neoprene krah tetep alus lan nyaman
Premium jempol awet lan kothak hak
Narik ing tali hak

Informasi packing

Meas / CTN

44*39*37CM

Pasangan / CTN

3 pasangan

bobot

N.W.: 4KG G.W.: 6KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1400 PRS

40GP

56 cbm

2800 PRS

40HQ

68 cbm

3400 PRS

 

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

 

Ulasan PRODUCT