Home » Products » FISHING » WADERS

Breathable WADERS FISHING dodo

Gaya No. : FJ-BW0720

Deleng nyedhaki

Entheng kain 3-lapisan ing werna cahya nawakake solusi Versatile kanggo seger & lingkungan saltwater

Breathable dikiataken kain ing panel wentis ngarep kanggo ditambahaké kekiatan

Dibangun ing sabuk daur ulang ing tengah bali; nilon wading sabuk klebu


Soft neoprene tali bahu kanggo nyedhiyani comportable kanggo Pundhak

tahan materi Abrasion luwih awet dibangun ing pengawal kerikil

Informasi packing
Meas / CTN
65*45*32CM
Pasangan / CTN 10 bêsik
bobot
N.W.: 12KG G.W.: 13KG
model wadhah
volume sing Panggil bisa dikempalken
20GP 28 cbm 3000 PRS
40GP 56 cbm 6000 PRS
40HQ 68 cbm 7200 PRS
SIZE

Ulasan PRODUCT