Home » Products » FISHING » WADERS

Breathable Waders Fishing Pinggang

Gaya No. : FJ-BW002

Deleng nyedhaki

Breathable Waders Fishing Pinggang
fitur:
3 ply waders pinggul breathable ndhuwur kanggo dhasar
6 ply ing patches nyandhang tombol saka dhengkul lan ngisor kanggo brambles lan nyandhang ekstra
Nerangake karo wading Sabuk
2 x Tambahan puteran sabuk sudhut
waders Fishing pinggul sing dibangun ing pengawal kerikil
Tambahan bagean gandheng kuwat ing boot kanggo nglindhungi titik nyandhang
mlaku Elasticated lan boot clip

Informasi packing

Meas / CTN

65*43*30CM

Pasangan / CTN

10 bêsik

bobot

N.W.: 10KG G.W.: 12KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

3300 PRS

40GP

56 cbm

6600 PRS

40HQ

68 cbm

8100 PRS

SIZE

Ulasan PRODUCT