Home » Products » mburu » GHILLIE SUIT

Breathable Mesh Desert Ghillie Suit

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

1. jumlahe massive saka dyed, serat kamuflase sing sewned kanggo setelan ing, nanging luwih entheng lan luwih nyaman saka burlap lan durung, serat sing mildew lan Kelembapan tahan lan loropaken kanggo awak manungsa.
2. lining nang iku breathable lan alus netting kain, kang ndadekake sing aran Gamelan kanggo kulit lan tetep anget ing mangsa nanging tetep kelangan ing summar.
3. gampang banget kanggo mbukak munggah lan cedhak.
4. Hood menehi sirah lengkap / tutup rai nalika isih saéngga lapangan gedhe tampilan.
5. warna: Woodland,ara-ara samun lan snowfield kasedhiya.
6.requirement liyane bisa cusomised kanggo mungkasi kedhaftar \ 'wishes.
7. miturut alas populer iki dirancang kanggo maksud Versatile kalebu mburu,fishing,trekking lan Semono uga Sindhunata njupuk ing condistions anget cuaca.

Informasi packing

Inner PKG No./Outer PKG: 

20 

PKG Ukuran: 

40.00*30.00*65.00cm 

PKG CBM: 

0.078 m³ 

G.W / N.W: 

11/10 KG 

MOQ: 

0.0000 

Kode HS: 

6211339094 

Q \ 'ty / 20GP: 

7179 

Q \ 'ty / 40GP: 

14872 

Q \ 'ty / 40HQ: 

17436 

 

Ulasan PRODUCT