Home » Products » mburu » ACCESSORIES

Bullet bukti Camouflage tas mburu peluru

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Bullet bukti Camouflage tas mburu peluru
Material:kamuflase ,neoprene,polyester
Kang digunakake kanggo mburu ing alas
Alus lan tahan komprèsi
packing:1 pcs / polybag,50pcs / CTN
kain lentur watara pinggiran
27 tas bolongan peluru
packing & delivery
packing:saben ing polybag a,pcs ing karton sing
delivery: kalebu 30 dina marang panrimo saka simpenan

Ulasan PRODUCT