Home » Products » mburu » Boots

Camo terisolasi Boots Waterproof Hunting kanggo Men

Gaya No. : FJ-HM-096

Deleng nyedhaki

Camo terisolasi Boots Waterproof Hunting kanggo Men
Terisolasi boots mburu Apik Pas lan comfort saka desain boot mburu buktiaken
mburu anti banyu bootsc kombinasi pungkasan - luwih pas, support luwih nyaman
Camo mburu boots kanggo wong kulit anti banyu lan 900 bageyan inggilipun denier nilon
Camo terisolasi boots mburu karo membran anti banyu
1,000 gram 3M Thinsulate Ultra jampel
Shock nresep midsoles EVA
insoles dipindhah
Paten outsoles lug karet

Informasi packing

Camo terisolasi Boots Waterproof Hunting kanggo Men

Quantity: 6 PRS / Karton ( kothak werna packing )
G.W: 10.5 KGS
N.W: 9 KGS
Takeran: 78cm (L) * 39cm (W) * 41cm (H)
20GP: 1,200RS
40GP: 2,160PRS
40HQ: 2,700PRS

SIZE

Camo terisolasi Boots Waterproof Hunting kanggo Men Size

US 





10 

11 

12 

13 

UK 






10 

11 

12 

EUR 

39 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

 

Ulasan PRODUCT