Home » Products » mburu » GHILLIE SUIT

Camo rwaning 3D Jungle Sniper kanggo mburu

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Camo rwaning 3D Jungle Sniper kanggo mburu

1.Jungle miturut sniper mburu kasusun limang bagean pisah: pant, jaket, headgear, Lebokake gun, tas panyimpenan.
2.3d alas sniper mburu miturut headgear wis tali chin kanggo gampang adjustability.
3.3d alas sniper mburu miturut Jacket: pinggul lentur lan cuffs; gampang-sworo seru ngarep.
4. 3d alas sniper mburu miturut Pant: waistband lentur karo imbuhan Serut.
5. Serut nindakake kantong klebu kanggo transportasi gampang.
6. Kain cant dadi rame nalika obah.
7. Hand washable.
8.warna :Woodland utawa ijo zaitun utawa ara-ara samun utawa salju putih.

Informasi packing

3d alas sniper mburu miturut 

Inner PKG No./Outer PKG: 

25 

PKG Ukuran: 

40.00*30.00*65.00cm 

PKG CBM: 

0.078 m³ 

G.W / N.W: 

14/13 KG 

MOQ: 

100.0000 

Kode HS: 

6211339094 

Q \ 'ty / 20GP: 

8974 

Q \ 'ty / 40GP: 

18590 

Q \ 'ty / 40HQ: 

21795 

 

Ulasan PRODUCT