Home » Products » FISHING » WADERS

Camo Neoprene Hunting Chest Waders

Gaya No. : FJ-NW003

Deleng nyedhaki

Details of waders mburu neoprene
Huning dodo waders karo 800G Thinsulate terisolasi boots karet
Swara tangan ukuran rodok anget lan kanthong panyimpenan
suspenders web luwes karo ngarep D-rings
Hunting waders dodo sing digawe saka 4.5mm construction Neoprene
tutup jempol Semi-hard karo support baja arch
Desain Back dhuwur
bantalan nyuda dikiataken
Web pinggul sabuk klebu

Informasi packing

Meas / CTN

56.5*38.5*49.5CM

Pasangan / CTN

3 pasangan

bobot

N.W.: 11KG G.W.: 15.5KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

840 PRS

40GP

56 cbm

1680 PRS

40HQ

68 cbm

2040 PRS

SIZE

US

7

8

9

10

11

12

13

14

UK

6

7

8

9

10

11

12

13

EUR

40

41

42

43

44

45

46

47

dodo

42"

44"

44"

47"

49"

49"

51"

51"

Inseam

30.5"

32.5"

32.5"

34.5"

35.5"

35.5"

37.5"

37.5"

Ulasan PRODUCT