Home » Products » footwear » Boots uDAN

Custom Kids Camo Boots Waterproof Hunting

Gaya No. : FJR-K001

Deleng nyedhaki

Custom Kids Camo Boots Waterproof Hunting
Karet ndhuwur kanggo nglindhungi saka kahanan teles
Sugih ing kepileh werna ing gaya desain
Camo mburu anti banyu boots nyaman lan keluwesan
Kualitas lan rega sing atraktif
Cocog kanggo Taman ruangan lan dicekel bocah seneng-seneng ing dina udan
mburu boots anti banyu dhuwur ukuran EUR 25#-35#
boots hunting 100% kepuasan dijamin

Informasi packing

Meas / CTN 

585*285*385MM 

Pasangan / CTN 

8pasangan 

bobot 

N.W.: 10.5KG G.W.: 12.5KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

3400 PRS 

40GP 

56 cbm 

6900 PRS 

40HQ 

68 cbm 

8400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35 

Ulasan PRODUCT