Home » Customer FAQ

Customer FAQ

PANALITEN Wujud

Kita bakal reply ing 24 jam!

  Klik refresh

Q: Apa sing pabrik utawa dagang perusahaan?

A: We are ing manufactuer saka waders fishing, boots karet, kemah-kemah camping etc. We duwe pabrik karo departemen dagang.



Q: Sampeyan bisa nindakake OEM?
A: Ya, kita bisa nindakake produk OEM miturut pelanggan \ 'syarat.


Q: Aku bisa njaluk sampel?
A: Kita rumaos kanggo kurban sampel sampeyan. klien anyar sing samesthine kanggo mbayar courier.So marang kita akun Express kanggo barang ngumpulake. Utawa kita bisa ngirim sampel dening Ali nyebut karo FedEx,UPS,DHL,TNT etc kanggo nyimpen biaya sawise mbayar barang ing.


Q: Carane ora pabrik apa kontrol kualitas?
A: Quality prioritas!
Kita tansah masang wigati kanggo kualitas Ngontrol saka awal kanggo mburi.
1). buruh Skillful Care saben rincian ing menehake prodhuksi lan packing pangolahan;
2).Departemen Quality Control utamané tanggung jawab kanggo mriksa kualitas ing saben proses.


Q: Nalika wektu pangiriman paling?
A: Iku \ 's babagan 45 dina sawise panrimo 30% pembayaran advance.
Wektu kiriman uga gumantung ing jumlahe supaya klien \ 's.


Q: Apa tuku produk saka Fujie?
1.Profesional.
Hangzhou Fujie Outdoor Products Inc.specializes ing ngrancang,manufactoring lan dagang sawetara saka sudhut produk ruangan karo 20 taun saka pengalaman industri.

2.Quality Control.
We kudu 5-10 QC.They sing dakbalekake permanen ing pabrik nganti kintunan.
We njamin kepuasan karo kualitas produk.
3.Layanan kita
a.Customer nanggepi ing 24 jam.
pesenan b.Large karo persediaan cekap.
wektu pangiriman c.Best.