Home » Products » mburu » GHILLIE SUIT

3D Camo Ghillie Suit

Gaya No. : FJ-HG-005

Deleng nyedhaki

3D Camo Ghillie Suit

1. 3D camo miturut kasusun limang bagean pisah: pant, jaket, headgear, Lebokake gun, tas panyimpenan.

2.3d camo ghillie miturut headgear wis tali chin kanggo gampang adjustability
3.3d camo jaket ghillie miturut: pinggul lentur lan cuffs; gampang-sworo seru ngarep.
4. 3d camo ghillie miturut pant: waistband lentur karo imbuhan Serut.
5. Serut nindakake kantong klebu kanggo transportasi gampang.
6. Kain cant dadi rame nalika obah .
7. Hand washable.
8.warna :Woodland utawa ijo zaitun utawa ara-ara samun utawa salju putih.

A miturut kamuflase, uga dikenal minangka ghillie miturut, wis dirancang kanggo memper godhong-godhongan enom abot. snipers, Pamburu lan tukang alam uga nyandhang sing cocog karo kamuflase kanggo campuran menyang sakcedhake lan ndhelikake piyambak saka mungsuh utawa target. Cocog menehi kiwane \ 's njelaske nganggo bentuk garis sing pemisahan telung dimensioned, tinimbang siji linear.
The kamuflase miturut kasusun saka jaket, a Pasangan saka celonone lan tas paket.
miturut kamuflase iki kita 2014 Desain anyar kang nduwèni pengaruh kamuflase puas.
Digawe saka polyester kualitas dhuwur, iku \ 's banget awet lan entheng. Sampeyan bisa mindhah cepet banget nganggo iku lan wisuh iku gampang ing mesin ngumbah. Ana rong werna camo kanggo pilihan. Kita uga bisa nggawe iku miturut syarat ditemtokake.
Service
1.Customer iku Allah kita,kualitas urip kita.
2.Sembarang sampel bakal digawe kanggo pengawasan miturut penjenengan.
Informasi Company
Hangzhou Fujie Outdoor Products Inc. spesialisasi ing ngrancang, Manufaktur lan dagang sawetara saka sudhut produk ruangan. kanthi 20 taun saka pengalaman industri,kita bisa lincah lan sabenere nangkep needs.We customer sing kebon kang panyedhiya siji-mandeg solutiions ruangan.
produk utama kita fishing&produk mburu kalebu cocog kamuflase,tas kamuflase mburu,kapital kamuflase mburu,bathi kamuflase mburu,PU&Felt seri insoles,seri sandhangan militèr,boots Neoprene&waders series,boots karet&waders series,boots Snow&wseri wadersshoes wading seri.

Ulasan PRODUCT