Home » Products » mburu » GHILLIE SUIT

3D kamuflase mburu rwaning ghillie miturut

Gaya No. : FJ-HG-0034

Deleng nyedhaki

Ultra concealment saka bug jaket entheng lan breathable kanggo Pamburu
3D Evolution desain camo - Ultra nyata ambane saka cutouts diffuses cahya
entheng, nyaman, sepi 100% construction bolong polyester - breathability nemen
cuffs lentur lan drawcord pinggul
ditempelake hood

Informasi packing

item Single
ukuran paket Single: 35X23X5 cm
bobot reged Single:2.0 kg utawa global
paket Koleksi:tas packing plastik

SIZE

Jeneng Product 

3D kamuflase mburu jaket ghillie miturut 

kain Shell 

100% polyester 

Details 

1.Camo Nihan print kain,lining net breathable 

2.kanthong sisih Zippered 

3.Integrated Hood 

Feature 

The camouflages paling apik kanggo mburu 

wusana 

kanggo olahraga mburu & aktivitas militer 

warna 

Camo utawa minangka saben requirement 

Size 

S, M, L, XL,XXL utawa minangka saben requirement 

Ulasan PRODUCT