Home » Products » mburu » GHILLIE SUIT

Awet Suit breathable Camouflage Ghillie kanggo mburu Airsoft Paintball

Gaya No. : FJ-HG-003

Deleng nyedhaki

1. Kasusun limang bagean pisah: pant, jaket, headgear, Lebokake gun, tas panyimpenan.


2.Headgear wis tali chin kanggo gampang adjustability


3.jaket: pinggul lentur lan cuffs; gampang-sworo seru ngarep.


4. Pant: waistband lentur karo imbuhan Serut.


5. Serut nindakake kantong klebu kanggo transportasi gampang.


6. Kain cant dadi rame nalika obah .


7. Hand washable.


8.warna :Woodland utawa ijo zaitun utawa ara-ara samun utawa salju putih.

Informasi packing

item Single
ukuran paket Single: 35X23X5 cm
bobot reged Single:2.0 kg
paket Koleksi:tas packing plastik

SIZE

Ulasan PRODUCT