Home » Products » CAMPING » KANTONG TURU

Envelope Adult Camping Sleeping Bag

Gaya No. : FJSB-002

Deleng nyedhaki

Envelope tas turu kualitas dhuwur fitur:
Adopts banyu-tahan, kain breathable lan crease-bukti.
Kanthi pindho sisih zipper, trep kanggo nggunakake.
Mbukak tas turu, sampeyan bisa nggunakake minangka kemul
entheng, kompak, hotspot.

Ulasan PRODUCT