Home » Products » CAMPING » Tent

Family segitiga Sun iyub Shelter Canopy

Gaya No. : FJT-110

Deleng nyedhaki

Material: Fiberglass cagak 190T PU-ditutupi polyester.
Butuh mung menit kanggo nyetel-up lan nggunakake toko adoh gampang.
Size: 480CM X 480CM X 480CM X 200CM(H).
paket kalebu: 1 X Shelter, 3 cagak X fiberglass, 12lemah saham X
Carane nyetel munggah:
1. Lay segitiga sheet flat ing lemah.
2. Ngumpul saben telung kesatuan fleksibel multi-sectioned.
3. Ing saben triangle vertex / sudhut, nglebokake rod nglumpuk. Aja manawa kanggo mimpin karo tip ireng dibunderaké.
4. Feed saben rod nglumpuk sanadyan sawijining kantong, kepungkur ing Tarub \ 's Bias lan liwat ing sisih ngelawan pocketed.
5. Kanthi kabeh telung kesatuan dipasang lan pocketed ing sisih ngelawan, lentur saben rod lan masang pin ring (ing saben pojok segitiga tarub) menyang mburi logam saka rod. Iki ora njupuk dicokot saka umph.
6. Stake mudhun tarub Paduka sanadyan dering ing saben telung sudhut. Kanggo ditambahaké anchor, sampeyan bisa drive kaping totoan ing ngarepke mawarni-warni ing saben telung sudhut (kathah totoan sing diwenehake).

Informasi packing

Meas / CTN

64*30*37CM

PC / CTN 

12 pcs

bobot 

N.W.: 18KG G.W.: 19KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1445pcs pcs

40GP 

56 cbm 

2500 pcs

40HQ 

68 cbm 

3600 pcs

SIZE

Size: 480CM X 480CM X 480CM X 200CM(H)

Ulasan PRODUCT