Home » Products » footwear » Boots uDAN

Petani Camo Karet Waterproof Garden Shoes

Gaya No. : FJ-MN020

Deleng nyedhaki

Details of shoes karet Taman
Petani shoes Taman karo 5mm neoprene lining supaya sikilmu anget lan nyaman
pitulungan Achilles tambahan kanggo pangayoman ditambahaké.
Kick rim kanggo aman gampang
Wide basa Cut hak kanggo stabilitas.
Diamond tekstur jempol lan pitulungan hak nulak scuffs lan goresan.
ndhuwur Full kanggo jempol neoprene lan karet alam.
Aggressive soles doyo tarik atletik kanggo tuku luwih apik ing lingkungan lunyu.
Anti-slip outsole olahraga
EVA Mid tunggal.
Camo shoes Taman anti banyu iku Awet, Shock absorbent, Oil tahan lan entheng.

Informasi packing

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasangan / CTN

5 pasangan

bobot

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

3000 PRS

40GP

56 cbm

6000 PRS

40HQ

68 cbm

7300 PRS

SIZE
US 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
UK 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
EUR 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47 

Ulasan PRODUCT