Home » Products » footwear » Boots uDAN

Boots Fashion Blue Anak Karet

Gaya No. : FJR-K012

Deleng nyedhaki

Boots Fashion Blue Anak Karet
bageyan inggilipun karet anti banyu tetep sikilmu garing
boots anak karet karo brake katun kanggo comfort
outsoles karet nyedhiyani doyo tarik
biru boots anak karet karo 3 mm EVA insoles tawaran cushioning
Narik-up desain karo sisih buckles kanggo gaya lan imbuhan.
Sembarang pola print werna
Fashion anak biru Boots ukuran:25#-35#

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, L / C

SIZE

 




sawetara ukuran 

EU25-35 

 

 

Ulasan PRODUCT