Home » Products » footwear » Boots uDAN

Boots Rain Fashion Kids Karet

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Fashion Kids Karet Rain Boots Produsen

Fashion dicekel bocah karet udan boot
Digawe saka karet alami, katun knitt lining utawa 2mm neoprene lining, 2-5 werna Printing katun lining, Tinggalané utawa Moulded Outsole, 100% anti banyu,
Karet udan boots karo desain adat pola ndhuwur iku olèh
asam, resistance alkali,
Kids boots karet 100% anti banyu

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, L / C,Western Unio

SIZE

Gaya 

boot karet kanggo dicekel bocah 

warna 

ngatur werna 

Upper 

karet 

Outsole 

karet 

Dhuwur 

20cm 

bobot 

0.5 kg 

insole 

EVA karo textile 

packing 

Polybag utawa werna kothak 

MOQ 

1000 pasangan(OEM) 

wektu sampling 

3-7 dina 

wektu kiriman 

45 dina sawise nyantosakaké urutan 

Syarat-syarat pembayaran 

TT / LC / wasiat 

sawetara ukuran 

EU25-35 

Jumlahe kanggo 20ft 

5000 pasangan( akeh tas)


Ulasan PRODUCT