Home » Products » footwear » Boots uDAN

Fashion Karet Rain Boots Kanggo Kids

Gaya No. : FJR-K011

Deleng nyedhaki

bageyan inggilipun karet anti banyu tetep sikilmu garing
brake Cotton kanggo comfort
outsoles karet nyedhiyani doyo tarik
3 mm EVA insoles tawaran cushioning
Narik-up desain karo sisih buckles kanggo gaya
Sembarang pola print werna

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, L / C,Western Unio 

SIZE

 

 

 

 

sawetara ukuran 

EU25-35 

 

 

Ulasan PRODUCT