Home » Products » FISHING » SHOES wading

Fly Fishing Skagit River Karet Men \ 's wading Boot

Gaya No. : FJ-7022

Deleng nyedhaki

Sintetis-kulit, textile lan Sintetis bageyan inggilipun ngeruk-karet Lebokake ankles ing pangayoman ngalangi. 

Ing entheng F-Tech™ platform wis dirancang kanggo imbang hiking cepet lan wading kinerja.

Hi-Sponge antrian sebagean Paduka wading anget, cushioning lan gampang lan mateni. 

F-Tech™ tartamtu luwih nyedhiyani tliti Pas, comfort lan kabeh-dina support. 

4.0mm F-Tech™ outsoles karet (bisa digunakake cleat) cling dhateng malang apa wae ngulandara.

Informasi packing
Meas / CTN
72*37*39CM
Pasangan / CTN 55 pasangan
bobot
N.W.: 7.5KG G.W.: 9.0KG
model wadhah
volume sing Panggil bisa dikempalken
20GP 25 cbm 1200 PRS
40GP 56 cbm 2700 PRS
40HQ 68 cbm 3300 PRS
SIZE

 

 

 

US mens 7 8 9 10 11 12 13 14
UK mens 6 7 8 9 10 11 12 13
EU mens 40 41 42 43 44 45 46 47

Ulasan PRODUCT