Home » Products » FISHING » ACCESSORIES

Fly Fishing Vest

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Awak bolong breathable saka rompi fly fishing kita fitur sistem kanthong padha versi ngalangi. pilihan entheng Best karo turah mbrawah saka panyimpenan. Fly rompi fishing kasedhiya ing zaitun. 65% polyester / 35% katun poplin. washable.
ukuran: S(34-36), M(38-40), L(42-44), XL(46-48), XXL(50-52), XXXL(54-56).
1 Mini nipper
3 Pemimpin SS Knotless 2 Pack (ukuran 3,4,5)
1 Floatant Combo Pack
1 Bolong Leader Dompet
1 Pratondho Drift Strike Perfect
1 Kawat kabel Zinger
1 M2 Kunci lan Load Fly Box
1 SS Tippet Material 40 yuta spool (ukuran 4,5,6)
2 Rising Trout Pilihan (ukuran 1,2)
1 tungsten Putty
1 Micro Scissor Forceps

Ulasan PRODUCT