Home » Products » footwear » Boots uDAN

Frozen Anna Karet Rain Boots Kanggo Girls

Gaya No. : FJR-K006

Deleng nyedhaki

Frozen Anna Karet Rain Boots for Girls
Fashion dicekel bocah karet udan boot
boots Anna ubber udan digawe saka karet alami, katun knitt lining utawa 2mm neoprene lining, 2-5 werna Printing katun lining, Tinggalané utawa Moulded Outsole, 100% anti banyu,
Desain Custom pola ndhuwur iku olèh
asam, resistance alkali, 100% anti banyu

Informasi packing

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasangan / CTN 

12 pasangan 

bobot 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3310 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

Ulasan PRODUCT