Home » Products » footwear » Boots uDAN

Girls Cute Karet Boots Rain

Gaya No. : FJ-D0013

Deleng nyedhaki

Girls Cute Karet Boots Rain 
cute boots karet udan lingkungan-loropaken
Karet ndhuwur kanggo nglindhungi saka kahanan teles
Sugih ing kepileh werna ing gaya desain
bocah-bocah wadon cute boots karet udan banget omfortable lan keluwesan
Kualitas lan rega sing atraktif
boots karet udan karo efek 3D
Cocog kanggo Taman ruangan lan dicekel bocah seneng-seneng ing dina udan
boots karet udan karo 4mm EVA mbusak insole
bocah-bocah wadon cute karet boots udan dhuwur ukuran EUR 25#-35#
boots udan cute karet 100% kepuasan dijamin

Informasi packing

Meas / CTN 

585*285*385MM 

Pasangan / CTN 

8pasangan 

bobot 

N.W.: 10.5KG G.W.: 12.5KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

3400 PRS 

40GP 

56 cbm 

6900 PRS 

40HQ 

68 cbm 

8400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35 

Ulasan PRODUCT