Home » Products » footwear » Boots uDAN

Girls Anget Aman Waterproof Neoprene Boots

Gaya No. : FJ-KN07

Deleng nyedhaki

Kids \ 'boots neoprene saka Fujie Outdoor,kanggo dicekel bocah \ 'saben wektu ruangan nyenengake lan aman!
insole anget supaya dicekel bocah \ 'mlaku anget lan nyaman;
5mm anget neoprene ngemuli lining;
100% anti banyu dijamin dening neoprene karet ndhuwur;
Saben pasangan wis tape termenung nuduhake care kita kanggo dicekel bocah \ 'safety.
Anti-slip outsole karet kanggo tancep luwih;
Kabeh bahan sing certificated-loropaken invironment;

Informasi packing

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasangan / CTN 

6 pasangan 

bobot 

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3200 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

US 

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

UK 

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

EUR 

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35





Ulasan PRODUCT