Home » Products » footwear » Boots uDAN

Hello Kitty Girls Pink Boots Rain

Gaya No. : FJR-K017

Deleng nyedhaki

Hello Kitty Girl \ 's Pink Boots Rain
hello kitty udan boots punika lingkungan-loropaken
Karet ndhuwur kanggo nglindhungi saka kahanan teles
Sugih ing kepileh werna ing gaya desain
Nyaman lan keluwesan
Kualitas lan rega sing atraktif
girl \ 's pink udan boots karo 4mm EVA mbusak insole
hello kitty girl \ 's udan boots dhuwur ukuran EUR 25#-35#
100% kepuasan dijamin
outsole karet tekstur kanggo doyo tarik ing lumahing udan.

Informasi packing

Meas / CTN 

585*285*385MM 

Pasangan / CTN 

8pasangan 

bobot 

N.W.: 10.5KG G.W.: 12.5KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

3400 PRS 

40GP 

56 cbm 

6900 PRS 

40HQ 

68 cbm 

8400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35 

Ulasan PRODUCT