Home » Products » CAMPING » Tent

Quality High Camping Luxury Cabin Tent House 6-8 persons

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

The zippered E! Power Port ngijini sampeyan kanggo ngowahi ari daya listrik nang tarub.
Matching webbing kuning ing tarub lan fly saperangan karo ring & pin Déwan kanggo nggawe nyiyapake cepet.
High-stash pocketing lan loro lofts pindah supaya esensial cedhak lan gampang kanggo nggayuh.
Ing tarub \ 's ngadeg free lan shockcorded fiberglass & pigura baja gampang kanggo nyiyapake. Clips ngamanake awak tarub kanggo pigura.
Storm wong metu guylines kanthong Langkawi ing fly sak nyiyapake lan njupuk mudhun.
Dipindhah divider langsir nggawe rong kamar kanggo privasi, utawa nggulung maneh kanggo kamar gedhe.
lantai Bathtub nggabung wiwitan pinggir tarub, nglindhungi marang nyemprot lan banyu ngadeg.

Informasi packing

1 pc / karton
ukuran Carton: 64*30*37CM

SIZE

Size: 13\ '* 10 \' * 7 \ '
Pole: 9.5mm fiberglass Pole

bobot: 34 lbs 2 oz




Ulasan PRODUCT