Home » Products » CAMPING » Tent

Kids Camping Teepee Play Tent Produsen

Gaya No. : FJK-01

Deleng nyedhaki

anthukan eksklusif, dirancang dening kita
11" hubungan ngamanake bukaan ngarep
Koordinasi tedheng didol kanthi kapisah utawa minangka pesawat karo Teepee
Déwan prasaja
werna More kasedhiya
100% awet, kain katun kanvas
pring cagak Solid
Pole konektor plastik
Déwan diwasa dibutuhake
Kanggo nggunakake njero ruangan mung
Garing resik utawa titik resik mung
3 lan munggah

Informasi packing

ukuran Carton:177.00*30.00*11.00cm
10 pcs / karton
G.W./N.W: 21/20 KG

SIZE

SIZE:120*120*135CM

Ulasan PRODUCT