Home » Products » footwear » Boots uDAN

Kids klasik Camo Waterproof Winter Rain Boot

Gaya No. : FJ-KN-002

Deleng nyedhaki

100% anti banyu , entheng lan ndhuwur fleksibel tansah garing dheweke
karet outsole,,anti-slip, Babagan Pas wentis topline naleni snugs supaya anget lan kadhemen metu
Kembang ndhuwur kanggo nggabungake menyang sakcedhake, Self-reresik outsole multi-Canadian mbenakake doyo tarik
Cushioning EVA midsole, The Range: -40° 40°F
Detail refleks Safety
Cocog kanggo ruangan
Nyaman lan apik flexibilit
Kualitas lan prices sing atraktif
logo lan designs Klien olèh

Informasi packing

Meas / CTN 

75*66*41CM

Pasangan / CTN

12 pasangan

bobot

N.W.: 9KG G.W.: 12KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1600 PRS

40GP

56 cbm

3310 PRS

40HQ

68 cbm

4000 PRS

SIZE

US  

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

UK  

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

EUR  

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35




Ulasan PRODUCT