Home » Products » FISHING » WADERS

Kids Cute Neoprene Fly Waders Fishing Dodo

Gaya No. : FJ-NW008

Deleng nyedhaki

boot karet Full, rampung neoprene diantrekake, karo tapak gedhe, lan bisa rusak karo kita tanpa kasut
tangan ngarep kanthong anget
Kalebu waders neoprene cute dodo sabuk kanggo menang sak igo kanggo comfort lan kanggo nyegah banyu saka ngetik.
Kalebu tali dodo ngarep kanggo mesthekake nyudo Pundhak ketinggalan.
bali High ngalangi banyu saka ngetik yen padha njagong ing lepen, etc.
Kabeh lapisan nang sing kebak taped kanggo alangi ekstra marang bocor, lan menehi panglipur tambahan lan ease saka njupuk waders ing.
Kids fly waders fishing digawe saka neoprene 4mm
Kanthi nyudo Pundhak luwes
Iki sing paling dicekel bocah deluxe neoprene waders kita. Padha banget gampang kanggo dicekel bocah sijine, malah dening piyambak, lan dicekel bocah aran nyaman lan aman ing wong. Iki miturut pokok kanggo muter udan, clamming, prahu, pantai pathêt, muter ing lendhut, ATVing, motocross, salju…..sampeyan jeneng iku. Mung semprotan mati lan nyumerepi munggah. Rampung bocor bukti lan angel minangka kuku – karo siji taun babar pisan, lan padha nggawe gedhe tangan-kula-downs.Sizes sing miturut umur, ukuran conto 5 mathuk sing rata-rata 5 taun lawas.

Informasi packing

Meas / CTN

78*37.5*35CM

Pasangan / CTN

5 bêsik

bobot

N.W.: 5.7KG G.W.: 8KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1400 pcs

40GP

56 cbm

2800 pcs

40HQ

68 cbm

3400 pcs

SIZE

Size Wader

Age

Size boot

Inseam

2T

2 tn

8

14”

3T

3 tn

10

16.5”

4/5

4/5 tn

12.5

21”

6/7

6/7 tn

2

23”

8/9

8/9 tn

4

25.5”

10/11

10/11 tn

6

28”

12

12 tn

8

30”

Ulasan PRODUCT