Home » Products » footwear » Boots uDAN

Kids Frog Rain Boot

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Kids Frog Rain Boot

Kids ta boot werna udan: Green
udan boot Frog 100% karet
diimpor
Kids ta boot udan karo sawijine karet
ngukur batang kira-kira 8" saka arch
karet anti banyu
Moisture absorbent katun lining
insole dipindhah

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, L / C,Western Unio

SIZE

Gaya 

boot karet kanggo dicekel bocah 

warna 

ngatur werna 

Upper 

karet 

Outsole 

karet 

Dhuwur 

20cm 

bobot 

0.5 kg 

insole 

EVA karo textile 

packing 

Polybag utawa werna kothak 

MOQ 

1000 pasangan(OEM) 

wektu sampling 

3-7 dina 

wektu kiriman 

45 dina sawise nyantosakaké urutan 

Syarat-syarat pembayaran 

TT / LC / wasiat 

sawetara ukuran 

EU25-35 

Jumlahe kanggo 20ft 

5000 pasangan( akeh tas)

 


Ulasan PRODUCT