Home » Products » footwear » Boots uDAN

Kids Design New Anget Neoprene Boots

Gaya No. : FJ-KN-0023

Deleng nyedhaki

Kids Design New Anget Neoprene Boots
100% anti banyu
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan bootie utama
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F
karet nangani,gampang lan mateni
Kasedhiya ing ukuran 25#-35#
100% kepuasan dijamin

Informasi packing

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasangan / CTN 

6 pasangan 

bobot 

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3200 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

US  

9.5 

10 

11 

11.5 

12 

13 

3.5 

UK  

8.5 

10 

10.5 

11 

12 

13 

2.5 

EUR  

25 

26 

27 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35





Ulasan PRODUCT