Home » Products » footwear » Boots uDAN

Kids Star Wellington Karet Boots Rain

Gaya No. : FJR-K014

Deleng nyedhaki

Boots Rain Kids Star Wellington
Ngagem Kids boots udan star njaluk siap kanggo wektu sing apik puddle-jumping!
Lintang Wellington Rain Boots karo karet awet ndhuwur.
Cotton lining lan insole textile nyedhiyani kabeh dina anget lan comfort.
Narik ing gaya karo loro Ngalahake kanggo gampang lan mateni.
Kids wellington boots udan karo outsole karet tekstur kanggo doyo tarik ing lumahing udan.
Duwe nangani gampang nindakake lan nyumerepi sawise ngumbah.

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, LC

SIZE

Gaya 

boot karet kanggo dicekel bocah 

warna 

ngatur werna 

Upper 

karet 

Outsole 

karet 

Dhuwur 

20cm 

bobot 

0.5 kg 

insole 

EVA karo textile 

packing 

Polybag utawa werna kothak 

MOQ 

1000 pasangan(OEM) 

wektu sampling 

3-7 dina 

wektu kiriman 

45 dina sawise nyantosakaké urutan 

Syarat-syarat pembayaran 

TT / LC / wasiat 

sawetara ukuran 

EU25-35 

Jumlahe kanggo 20ft 

5000 pasangan( akeh tas) 

Ulasan PRODUCT