Home » Products » footwear » Boots uDAN

Kids Waterproof 3D pasuryan Dicetak nangani Boots Rain Karet

Gaya No. :

Deleng nyedhaki

Kids Waterproof desain 3D Character Dicetak Waterproof Gampang-On nangani Karet Rain Boots. 

materi ndhuwur: 100% nantural karet

lining: 100% katun

Outsole: Anti-slip karet metu tunggal

insole: 3mm aman EVA bantalan insole

Nangani gampang lan mateni kanggo tangan bocah cilik Panjenengan.

Gampang outsole cleanable lan karet anti banyu .

Kasedhiya ing ukuran kids .

logo selaras Ditampa.

Informasi packing

standar polybag utawa werna kothak banjur njaba ukuran kaca karton njaba

Salah karton bisa Pack watara 10 pasangan

kita uga nampa packing selaras.

SIZE

Ulasan PRODUCT