Home » Products » footwear » Boots uDAN

Kids Winter Boots Mangsa Rain Kanthi Liner

Gaya No. : FJR-K008

Deleng nyedhaki

gambaran saka Winter Kids Mangsa Rain Boots Karo Liner
-Lingkungan loropaken
Karet ndhuwur kanggo nglindhungi saka kahanan teles
Sugih ing kepileh werna ing gaya desain
udan dicekel bocah boots karo liner banget nyaman lan keluwesan
Kualitas lan rega sing atraktif
Cocog kanggo Taman ruangan lan dicekel bocah seneng-seneng ing dina udan
mangsa boots mangsa udan karo 4mm EVA mbusak insole
Anak mangsa udan boots dhuwur ukuran EUR 25#-35#
100% kepuasan dijamin

Informasi packing

Meas / CTN 

585*285*385MM 

Pasangan / CTN 

8pasangan 

bobot 

N.W.: 10.5KG G.W.: 12.5KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

3400 PRS 

40GP 

56 cbm 

6900 PRS 

40HQ 

68 cbm 

8400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

28 

29 

30 

31 

32 

33 

34 

35 

Ulasan PRODUCT