Home » Products » footwear » Boots uDAN

Ladies klasik Wellies Neoprene Boots Rain

Gaya No. : FJ-WN011

Deleng nyedhaki

100% Ladies anti banyu wellies boots neoprene
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan bootie utama
wellies boots udan wis dibangun karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F
boots udan klasik punika kasedhiya ing ukuran 5#--11#
Dual-Kapadhetan,contoured EVA insole
Gampang narik-ing Ngalahake

Informasi packing

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasangan / CTN

6 pasangan

bobot

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1600 PRS

40GP

56 cbm

3200 PRS

40HQ

68 cbm

4000 PRS

SIZE

US 

10 

11 

UK 

EUR 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42 

Ulasan PRODUCT