Home » Products » footwear » Boots uDAN

Ladies \ 'Fashion Karet Waterproof High Boots Rain

Gaya No. : FJ-WR009

Deleng nyedhaki

Tampilake katresnan kanggo njobo ing Women \ 's Boots Karet. bageyan inggilipun karet anti banyu lan outsole bantuan supaya sikilmu garing lan nyedhiyani doyo tarik, nalika 3 mm EVA insoles lan brake katun mesthekake cushioning lan nyandhang nyaman. Sembarang pola print werna.

Fitur lan paedahing kawruh saka boots udan Ladies fashion

High anti banyu boots karet udan karo bageyan inggilipun karet bantuan supaya sikilmu garing
fun, dicithak lining katun kanggo comfort
Non-slip karet outsole nyedhiyani doyo tarik
3 mm EVA insoles tawaran cushioning
desain narik-up karo sisih luwes tali Gesper rinci karo insert expandable
Gampang kanggo narik karo tab hak
Sembarang pola print werna

Informasi packing

Meas / CTN 

75*66*41CM 

Pasangan / CTN 

12 pasangan 

bobot 

N.W.: 9KG G.W.: 12KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1600 PRS 

40GP 

56 cbm 

3310 PRS 

40HQ 

68 cbm 

4000 PRS

SIZE

US 

10 

11 

UK 

EUR 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42


Ulasan PRODUCT