Home » Products » footwear » Boots uDAN

Boots Ladies Fashion Neoprene Karet

Gaya No. : FJ-WN003

Deleng nyedhaki

100% anti banyu
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan bootie utama
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
lining Neoprene kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
The dirating saka sedheng kanggo -30°F
Kasedhiya ing ukuran 5#-11#
100% kepuasan dijamin.

Informasi packing

Meas / CTN

70*44*33CM

Pasangan / CTN

6 pasangan

bobot

N.W.: 8.5KG G.W.: 10KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

1600 PRS

40GP

56 cbm

3200 PRS

40HQ

68 cbm

4000 PRS

SIZE

US 

5 

6 

7 

8 

9 

10 

11 

UK 

3 

4 

5 

6 

7 

8 

9 

EUR 

36 

37 

38 

39 

40 

41 

42 

Ulasan PRODUCT