Home » Products » footwear » Boots uDAN

Latest Boots Rain Toddler Karet

Gaya No. : FJ-KR003

Deleng nyedhaki

Toddler Murah Clear Karet Rain Boots Produsen
bageyan inggilipun karet anti banyu tetep sikilmu garing
Toddler boots karet udan karo brake katun kanggo comfort
outsoles karet nyedhiyani doyo tarik
Clear boots karet udan karo 3 mm EVA insoles tawaran cushioning
Narik-up Ngalahake kanggo nyandhang gampang lan nyumerepi ing sawise ngumbah
boots udan Produsèn bisa nggawe print werna

Informasi packing

FOB Port 

Ningbo / Shanghai 

Delivery Lead Wektu (Produksi) 

45 dina 

Delivery Lead Wektu (Sample) 

7 dina 

Ukuran saka karton kaca 

52*30*50cm 

Quantity saben karton 

10 pasangan / CTN (bisa diganti adhedhasar requirement) 

G.W./N.W. 

16/15kg 

jumlahe kanggo 20 wadhah 

4000 pasangan 

Term Pembayaran ditrima 

T / T, L / C,Western Unio 

SIZE

 

Ulasan PRODUCT