Home » Products » footwear » Boots uDAN

Men \ 's Anti-slip anti banyu Neoprene Karet Shoes

Gaya No. : FJ-MN021

Deleng nyedhaki

Details of shoes karet neoprene

Anti-slip karet sepatu 5mm neoprene lining supaya sikilmu anget lan nyaman
pitulungan Achilles tambahan kanggo pangayoman ditambahaké.
Kick rim kanggo aman gampang
Wide basa Cut hak kanggo stabilitas.
Diamond tekstur jempol lan pitulungan hak nulak scuffs lan goresan.
ndhuwur Full kanggo jempol neoprene lan karet alam.
Aggressive soles doyo tarik atletik kanggo tuku luwih apik ing lingkungan lunyu.
Anti-slip outsole olahraga
EVA Mid tunggal.
awet, Shock absorbent, Oil tahan lan entheng.

Informasi packing

Meas / CTN

50*26*35CM

Pasangan / CTN 

5 pasangan 

bobot 

N.W.: 6KG G.W.: 7.5KG

model wadhah 

volume sing 

Panggil bisa dikempalken 

20GP 

28 cbm 

3000 PRS 

40GP 

56 cbm 

6000 PRS 

40HQ 

68 cbm 

7300 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47




Ulasan PRODUCT