Home » Products » footwear » KARYA & Safety & Boots Military

Beige Desert Tentara Boots wong \ 's

Gaya No. : FJ-MB005

Deleng nyedhaki

Kulit lan kain sepi tentara spatu bot
Karet tunggal boots tentara ibas
Polish-bisa kulit lan udhara Highly breathable bolong ndhuwur.
Breathable Kelembapan perempuan lining.
slip, outsole tahan karet lenga-Mens boots tentara.
Dipindhah kinerja dhuwur kejut-absorbent insert tedheng kanggo panglipur dina.
krah Padded lan basa kanggo comfort ekstra
entheng, kejut-nresep midsole nyetak.
construction cemented Athletic
YKK tugas abot sisih zipper karo penutupan kasus kanggo cepet lan mateni.
shank Composite kanggo stabilitas lan support
Produsèn babar pisan siji taun. Kasedhiya ing macem-macem werna

Informasi packing

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasangan / CTN

10 pasangan

bobot

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

2200 PRS

40GP

56 cbm

4400 PRS

40HQ

68 cbm

5400 PRS

 

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

 

Ulasan PRODUCT