Home » Products » footwear » KARYA & Safety & Boots Military

Black Kulit Asli Pertempuran Boots Military Tactical wong \ 's

Gaya No. : FJ-MB003

Deleng nyedhaki

kulit gandum Full lan Oxford ndhuwur
lenga agresif- lan mlebukake-tahan outsole karet njagi warga mujur
Moisture-perempuan bolong lining tansah kaki garing lan nyaman
Dipindhah insole nilon-diantrekake kanggo comfort meningkat
Dibangun ing hak Stabiliser nambah support lan stabilitas, ngewangi perang lemes lan njagi ing driji sikil

Informasi packing

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasangan / CTN

10 pasangan

bobot

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

2200 PRS

40GP

56 cbm

4400 PRS

40HQ

68 cbm

5400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Ulasan PRODUCT