Home » Products » footwear » Boots uDAN

Men \ 's Black Wellington Neoprene Thinsulate Boots Rain

Gaya No. : FJ-MN003

Deleng nyedhaki

Boots Rain Mens Black Wellington Neoprene Thinsulate
100% anti banyu saka neoprene boots udan
karet tangan-langgeng awet liwat papat-cara babagan utama thinsulate boots udan
Bangunan karo 5mm anti banyu jampel Fujie Neoprene
Fujie Kelembapan-perempuan neoprene lining kanggo tetep garing lan nyaman
Non-menehi lan poto-reresik outsole karet
Mens boots neoprene wis comfort dirating saka sedheng kanggo -30°F
Kasedhiya ing ukuran 7#--14#
Dianggo: Farming, muddy,ruangan,Taman ...

Informasi packing

Meas / CTN 

50*42*55CM 

Pasangan / CTN 

5 pasangan 

bobot 

N.W.: 11KG G.W.: 13KG 

model wadhah 

volume sing 

Panggil canbe dikempalken 

20GP 

28 cbm 

1200 PRS 

40GP 

56 cbm 

2400 PRS 

40HQ 

68 cbm 

2900 PRS 

SIZE
US 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
UK 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
EUR 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47

Ulasan PRODUCT