Home » Products » FISHING » SHOES wading

Men \ 's Blue River wading Boot

Gaya No. : FJ-WB003

Deleng nyedhaki

Details kali biru boots wading
Felt tunggal kanggo tambah doyo tarik
Entheng EVA shoes midsole wading kanggo wong
Dibangun ing pungkasan sudhut
kulit sintetis lan construction Oxford
Kacepetan laced ndhuwur kanggo cepet lan mateni
basa Padded lan krah
Premium jempol awet lan kothak hak
Narik ing tali hak

Informasi packing
Meas / CTN
44*39*37CM
Pasangan / CTN 3 pasangan
bobot
N.W.: 4KG G.W.: 6KG
model wadhah
volume sing Panggil bisa dikempalken
20GP 28 cbm 1400 PRS
40GP 56 cbm 2800 PRS
40HQ 68 cbm 3400 PRS
SIZE
US 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
14 
UK 
6 
7 
8 
9 
10 
11 
12 
13 
EUR 
40 
41 
42 
43 
44 
45 
46 
47

Ulasan PRODUCT