Home » Products » footwear » KARYA & Safety & Boots Military

Breathable Pertempuran boot Military wong \ 's

Gaya No. : FJ-MB002

Deleng nyedhaki

Breathable Pertempuran boot karo karo kulit asli lan kain.


kain-lan-kulit Karet Boots alas pertempuran klasik tunggal.

Steel Shank Perlindungan ekstra.

panel bolong Aero kanggo Breathability lan Kelembapan.

krah Padded lan basa kanggo dhukungan luwih apik lan comfortability.

awit babak awet kanggo gampang dasi.

entheng.

insoles Padded.

Tansah kaki garing karo bolongan ketutup ing dlamakan kanggo Wasana ing ventilasi lan got Kelembapan.

bageyan inggilipun Unlined kanggo breathability kelangan karo saben langkah.

outsoles karet kanggo awet cleat doyo tarik. 

Informasi packing

Meas / CTN

62*60*33.5CM

Pasangan / CTN

10 pasangan

bobot

N.W.: 13KG G.W.: 15KG

model wadhah

volume sing

Panggil bisa dikempalken

20GP

28 cbm

2200 PRS

40GP

56 cbm

4400 PRS

40HQ

68 cbm

5400 PRS

SIZE

US 

10 

11 

12 

13 

14 

UK 

10 

11 

12 

13 

EUR 

40 

41 

42 

43 

44 

45 

46 

47

Ulasan PRODUCT