Home » Products » FISHING » WADERS

Men \ 's Camo breathable Fishing terisolasi Bootfoot Chest Waders

Gaya No. : FJ-NW1712

Deleng nyedhaki

Multi-iklim Camo breathable terisolasi Bootfoot Chest Wader karo sistem liner zipper-dipindhah kanggo versatility lengkap lan comfort adaptif ing kabeh kahanan cuaca.
fitur
• Zippered, dipindhah 220-gram liner terisolasi
• Zippered loncat karo muter awak-metu kanthong dodo keamanan
• Zippered kanthong panyimpenan ngarep
• Cepet-akses 10 Count nduwèni Nihan
• suspenders lentur luwes karo sing cepet utawa release buckles lan D-rings
• 4-ply polyester ndhuwur
• Luwes wading sabuk karo ngunci Gesper
• Tugas abot, abrasion-tahan nilon ing shin ing, wilayah dhengkul lan lenggahan
1,600-gram boot Thinsulate karo outsole di resiki  kanggo wilayah jero lan muddy. boots iki bakal tetep sikilmu anget lan garing!

Informasi packing
Meas / CTN
56.5*38.5*49.5CM
Pasangan / CTN 3 pasangan
bobot
N.W.: 11KG G.W.: 15.5KG
model wadhah
volume sing Panggil bisa dikempalken
20GP 28 cbm 840 PRS
40GP 56 cbm 1680 PRS
40HQ 68 cbm 2040 PRS
SIZE

US

7

8

9

10

11

12

13

14

UK

6

7

8

9

10

11

12

13

EUR

40

41

42

43

44

45

46

47

dodo

42"

44"

44"

47"

49"

49"

51"

51"

Inseam

30.5"

32.5"

32.5"

34.5"

35.5"

35.5"

37.5"

37.5"

Ulasan PRODUCT